dissabte, 11 de juliol del 2009

Una mica sobre xxx Holic


Editorial: Norma editorial
Números: 13 i està oberta, ja que al japó encara està publicant-se a l seva revista.
Preu: 8 €
Autores: CLAMP
Pàgines (en general): 180

Qualitat d'impressió: Excel·lent
Idiomes disponibles: Castellà

Introducció:
El protagonista de la sèrie és Kimihiro Watanuki , un estudiant d'institut que està constantment assetjat per monstres, fantasmes i esperits que se senten atrets màgicament cap a ell. Aquests monstres són invisibles per a les persones sense poders, pel que els altres ho ratllen d'estrany o boig quan és assetjat pels esperits.
Tot canvia quan entra en una botiga en la qual venen desitjos. La botiga pertany a l'atractiva Yuko Ichihara , una poderosa bruixota del Japó actual.
Ofereix a Watanuki la possibilitat que deixi de veure els fantasmes i criatures si paga un preu d'igual valor que l'energia que ella requereix per a realitzar aquesta labor. Watanuki al viure sol, doncs els seus pares van morir en un accident molts anys enrere, no té diners, però Yuko li oferix encarregar-se de les labors domèstiques de la botiga així com de l'ocasional treball extra, fins a haver treballat prou per a concedir-li el seu desig, cosa que sembla no ocórrer mai.
Poc després, altres persones es veuen involucrades amb el treball de Watanuki, incloent al seu interès romàntic, Himawari Kunogi, i al seu (acte imposat) rival, Shizuka Dômeki.
Els tres formen una amistat, malgrat les asseveracions de Watanuki d'odiar a Dômeki i a l'actitud indiferent d'aquest. Altre tema recurrent en la trama del manga és el canvi que sobrevindrà en Watanuki a causa de les experiències que visqui després de conèixer a una persona. Si aquesta persona és Yuko o és Dômeki, encara no se sap. No obstant això, ja ha estat suggerit subtilment que aquesta vinculat a ambdós i que la seva relació amb ambdós estava predestinada.

Valoració personal: 9

PD: Aquesta és una entrada que ja vaig posar en un altre bloc, però com que jo en sóc l'autora em prenc la llibertat de fer copy paste :P.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by Blogger Templates Blog

Back to TOP