dilluns, 27 de juliol del 2009

Porque me gustas (Datte Suki-Nandamon)

Bé, ara faré un petit resum sobre un manga que en Kohaku catalogaria com a "shôjo empalagós". (Fent el resum de TRC m'has fet venir ganes de fer una ressenya jo, vés xD.)

Títol: Porque me gustas
Títol original: Datte Suki-Nandamon
Autor/a: Wataru Yoshizumi
Editorial: Planeta
Núm. de volums: 2

Estat: Tancada
Preu: 6,95€

Argument:

Datte Suki Nandamon tracta d'una noia que un bon dia s'enamora de qui no ho hauria de fer, s'enamora d'un noi a qui li agraden les noies amb parella i que no s'interessa per les que estan lliures.

La Moka Konno, la protagonista un dia va a la biblioteca a buscar un llibre sobre Chagall i es troba per casualitat a en Masato Yoshii, a qui també li interessa el món de l'art i en aquell moment sosté el llibre que buscava la Moka. Se'n enamora a primera vista i en Yoshii li deixa el llibre.

Paral·lelament, el germà de la Moka, en Megumu torna d'Estats Units, on ha estudiat la primera part del batxillerat degut a la separació dels seus pares. I pel carrer es troba a la Kozue Kanzaki, una amiga de la infància molt íntima d'en Masato Yoshii i també se'n enamora. En Megumu passa l'exàmen per a estudiants retornats de l'extranger i li declara el seu amor a l'institut.

Personatges principals

Moka Konno


És la protagonista. Li agrada en Masato Yoshii i està disposada a patir veient com va amb altres noies per aconseguir el seu amor.







Masato Yoshii

És un noi al que només li agraden les noies amb nòvio, és a dir compromeses. Un cop han deixat la seva parella per estar amb ell, aquest perd tot l'interès.






Megumu Watanabe

El germà de la protagonista. Ha tornat de Nova York de casa del seu pare i ara està al Japò amb la seva mare i la seva germana. Es va enamorar de l'amiga de la infància de'n Yoshii i està disposat a declarar-se.






Kozue Kanzaki

Amiga íntima de'n Masato Yoshii, es una noia molt elegant i popular. És la "musa" del seu pare (que és fotògraf) i sovint li fa de model a en Masato. No està d'acord amb l'actitud d'aquest davant les noies compromeses.






Opinió personal

És un manga de malentesos i de primers amors d'institut que qualsevol fan de la Wataru Yoshizumi no s'ha de deixar perdre, perque té un estil molt bo! Crec que per passar l'estona o per llegir a l'autobús està bé, pero no és un còmic d'obra mestra (com Marmalade Boy, de la mateixa autora). I la nota que li poso és... un 6!

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by Blogger Templates Blog

Back to TOP