diumenge, 12 de juliol del 2009

Com fer una quedada Otaku

Bé, en aquesta entrada us donaré unes idees per fer una quedada otaku amb algun amic que també sigui otaku que no sigui gaire cara.

Jo en vaig fer una amb una amiga amb la que vaig ferel Treball de Recerca, del qual vam treure un 9, i aquest va ser el motiu de la celebració.

Lloc de la quedada: Si algú dels dos (o de la gent que prengui part de la quedada), té una habitació amb suficient amplitud, es pot fer a casa mateix. No tothom gaudeix d'habitacions grans avui en dia i és un factor a tenir en compte.

Duració de la quedada: Tot depén de les coses que tingueu previstes fer, però per a fer alguna cosa decent es necessita com a mínim part del matí i part de la tarda. Sempre es pot passar una nit a casa del que tingui l'habitació més gran o del qui tingui més llits/matalassos disponibles, però aixó ja és assumpte de cadascú.

Dinar: Si vius en un poble que no disposa de restaurant japonès, pots anar a un xinès, que és també oriental. Els restaurants xinesos solen ser barats i no passen de 8 euros si vas a menú. És la única cosa que haureu de pagar.

Activitats:

Aqui teniu unes suggerències que us poden anar bé a l'hora de planificar el dia.

Marató manga: Tot i el títol, no es tracta d'una competició. Es tracta en llegir una serie que tingueu completa seguida, per aixó és important que no vulgueu llegir One Piece, però tampoc una de curta com Magic Knight Rayearth. En aquesta activitat és important que cada membre de la quedada aporti una serie finalitzada o varis volums autoconclusius.

Marató anime: Aquesta activitat és col·lectiva. Es tracta de mirar una serie completa seguida o també pot ser una col·lecció d'OVA's o pel·licules.

Passada d'AMV: Aixó consisteix en que tots el membres suggereixin AMV's que els hi agradin i comentar-los.

Debat manganime: De fet, aixó es va prolongant al llarg de tota la quedada. Consisteix en parlar sobre les series que més us agradin i resaltar els punts que més us han emocionat... simplement, parlar.

Concurs de Fanart: Aquesta activitat consisteix en agafar llapis, paper i goma d'esborrar i fer fanart. Quan tothom hagi acabat, mirar els dibuixos i comentar-los, dir els que ens ha agradat més....

El racó de l'Editor: Consisteix en editar imatge, vídeo i so... en definitiva; veure qui fa els millors avatars, firmes, wallpapers, AMV's, MMV's etc.

Teatre: Aqui cada membre representareu a un personatge, ja sigui recitant un diàleg destacat del mateix, o imitant els seus costums, i els altres haurán d'endevinar qui és. El primer que ho endevini sortirà a fer la següent actuació.

Marató Videojoc: En aquesta activitat escollireu un videojoc i intentareu passar-lo sencer! Es permet la Play Station, la Wii, la Nintendo DS... qualsevol consola.

Karaoke: Encara que no tingueu el programa per a fer karaoke podeu cantar igualment; n'hi ha prou en posar la música una mica més baixa i cantar a sobre... amb japonès, of course!!

Anar de compres: Si teniu la sort de viure en una capital o una població on hi hagin botigues de cómics, podeu anar a fer unes compretes plegats!

Aqui teniu unes activitats divertides de fer en grup. La resta necessita la vostra IMAGINACIÓ! I com a últim consell, us recomanaria que una quedada així la feu en temporada de vacances d'estiu, que si ets estudiant i ho has aprovat tot es difruta més!
Fins a la próxima! Espero que us sigui útil aquesta llista.

2 comentaris:

Sr. Hyde 25 de juliol del 2009, a les 7:05  

jo vull fer quedades otakus... T.T i no sé com :( estic fart de no coneixer gent per compartir gustos... tots els meus amics són tan "normals"...

Rafel 29 de juliol del 2009, a les 8:21  

No pateixis, que això ens ha passat a tots ^^

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by Blogger Templates Blog

Back to TOP