divendres, 16 d’octubre de 2009

Col·lecció d'Angelic Layer, acabada!!^^

Bé, doncs com que ara m'acabo de comprar el tom 5 d'Angelic Layer, dono la col·lecció per acabada!!^^Bé, ara faré una breu sinopsis com vaig fer en el seu dia (El dia que la vaig començar xD)

La història tracta d'una noia de secundària, la Misaki Suzuhara (Misakichi), que un bon dia va a Tòquio a cursar la secundària alta. Tot just quan arriba allà, veu en un monitor gegant dues "persones" lluitant. Quan observa la gran habilitat que té una d'elles, automàticament s'en converteix en una fanàtica. Més tard, descobreix que qui lluitava no eren persones, sino ninots anomenats Angels, jugant a un revolucionari joc anomenat Angelic Layer. Qui li explica és un estrany individu anomenat I-chan (Sr. Mihara), el qual introdueix la Misaki en el joc d'Angelic. La Misaki compra un "Angel-egg", d'on crea un Angel només per a ella.

S'inscriu en el torneu nacional, i a partir d'allà li esperen nombroses batalles contra enemics amb unes tècniques impressionants, a més d'altres sorpreses...Bé, ara centrant-nos en la pubicació d'Ivrea:

Títol: Angelic Layer
Títol original: Angelic Layer
Editorial: Ivrea
Estat: Tancada
Nº de volums: 5
Preu: 7,50 €
Autores: CLAMP


A part de les pàgines que en principi tocarien ser en color però no ho són, el millor per mi d'aquest manga són les aclaracions. Realment són una cosa necessària per entendre acudits i altres coses que eren molt difícils d'adaptar, o, encara que es poguessin adaptar, d'entendre.
El format és molt bo, ja que no hi ha cap pàgina tallada (com fan altres editorials) i les pàgines dobles tampoc estan tallades pel mig. A més, a partir del tom 3 hi ha alguns extres al final de la història. Diria que l'únic dolent és que, a mi, al tom 1 se li desenganxaven les pàgines, al tom 2 hi havia el darrer capítol en blanc (vaig canviar el tom, òbviament) i al tercer tom hi ha el darrer capítol destintat. Espero que si us els compreu no us passi ^^U


I finalment, l'anime, com vaig dir penso que és per després d'haver llegit el manga, ja que diu massa spoilers al principi, canvien l'ordre dels fets i treuen una mica els moments còmics, però, a l'anime, com que també és més llarg, hi ha més personatges secundaris i batalles, i també tenen més temps d'aprofundir en els sentiments dels protagonistes (Especialment amb la Hatoko). Per la resta trobo que és un anime ben fet, semblant al manga si no fós pel que he dit anteriorment ^^U


Una cosa més, només que sapigueu que aquests fets passen abans de "Chobits", també de les CLAMP


Bé, i diria que això es tot per part meva, ara canviaré l'etiqueta d'Angelic Layer de "Manga que tenim obert" a "Manga que tenim tancat" (Yuhuuuuuu!! XDXDXDXDXD)
PD: He inaugurat la galeria d'Angelic Layer a .:CLAMP Tribute:.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by Blogger Templates Blog

Back to TOP