dijous, 6 d’agost del 2009

Angelic Layer!!


Bé, docs com que feia temps que no feia això de fer una foto dels mangues que em comprava, retornant als vells temps faig aquesta entrada del manga que m'acabo de comprar fa unes hores, Angelic Layer!



Títol: Angelic Layer
Títol original: Angelic Layer
Editorial: Ivrea
Estat: Tancada
Nº de volums: 5
Preu: 7,50 €
Idiomes disponibles: Castellà
Autores: CLAMP
Qualitat d'impressió: Millorable, ja que en algunes pàgs. hi ha taques de tinta i línies rectes (que no hi tocarien ser). A més, el meu exemplar està mal enquadernat i li fugen les pàgines.

Bé, us poso la sinopsis de la contraportada perquè jo encara no l'he llegit tot X):
La Misaki Suzuhara està a primer grau de secundària. Quan arriba a la capital veu en una pantalla de TV a dues nines anomenades "àngels" lluitant violentament en alguna casta de joc. La Misaki es torna una fanàtica d'aquest joc, l'"Angelic Layer" i es compra un "Angel Egg". Així es com crea a la Hikaru, un àngel només per a ella!

A primera vista sembla bastant divertit, amb la dinàmica de les CLAMP: començaments amb molt d'humor per enganxar ràpidament al lector. Al llarg de l'obra l'humor es va reduïnt, però sempre hi aconsegueixen ficar alguna escena divertida XP
L'estil de dibuix sembla bastant similar al que utilitzen per a TRC, sense aquells ulls tan allargats i amb tantes pestanyes típics dels primers mangues d'aquestes autores, tot i que amb un estil d'SDs (Personatges Superdeformed, és a dir, amb expressions exagerades, estilitzades o caricaturitzades) més simple en el sentit de que semblen més un esbós que un SD acabat.

Una altra cosa que m'ha cridat l'atenció més que el manga, de l'editorial (ja que fins ara només havia comprat mangues de Norma) és que al final del llibre hi ha unes pàgines dedicades a les aclaracions de traducció, és a dir, a les coses que, per exemple haurien d'haver estat llegides en japonès per entendre-les (com per exemple un joc de paraules, certs crossvers de les mateixes CLAMP...) realment molt útil ^^. Per contra, hi hauria d'haver tres pàgines en color, però estàn totes en blanc i negre... ú_ù

També us deixo el primer OP de l'anime (em sap greu, però no he trobat cap versió amb la intro subtitulada... ú_ù)



L'anime és realment molt fidel al manga, però a vegades en cmptes de ficar-hi relleno, que es el que solen fer, li treuen un munt d'escenes! ò_ó, a més, potser li treuen una mica les escenes còmiques però està bé! n.n
Una altra cosa que m'agrada de l'anime és que, tenen una distribució una mica diferent dels altres animes que he vist, ja que abans de l'OP posen mig minutet ja de capítol, i no es que sigui per "recordar" el capítol anterior, sino que són ja escenes del mateix capítol. Al final, passa el mateix que a l'anime de Fushigi Yûgi, és a dir, que la música de l'ED comença quan encara parlen, lluiten, etc.

En resum, penso que l'anime es per veure DESPRÉS d'haver llegit el manga, perquè sino no t'enteres d'algunes coses (que si no ets gaire primmirat ni es veuen, però per exemple, les "cordes" que porta la Hikaru al cap, a l'anime no els hi posen en cap moment, mentre que al manga estàn quatre o cinc pàgs. amb les cordetes XP)

Realment m'estic enganxant moltíssim a aquest manga, m'està encantant!!!! >/////< NOTA: 9 (Realment m'ha agradat moltíssim Oo El recomano a tothom!!^^)

Fins a la properaaaaa!!^^

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by Blogger Templates Blog

Back to TOP