dijous, 22 d’octubre del 2009

Chobits


Bé, ja que ara que he acabat Angelic Layer me'n volia comprar la continuació, Chobits, he decidit buscar-ne informació i fer-ne una entrada curta, que per un dia que no tinc exàmens... XD



Bé, aquí dalt us he deixat l'OP de l'anime.
Començem:
En Hideki Motosuwa és un noi de 19 anys que ha anat a Tòquio per entrar a la universitat, però com que sempre en suspèn els exàmens d'accés va a una acadèmia per intentar millorar.
Estan a un futur on els ordinadors tenen forma de persona i s'anomenen "persocons". Quan en Hideki veu que tothom té el seu propi persocon, li entren unes ganes rabioses de tenir-ne un, però no s'ho pot permetre ja que guanya poc.
Però un dia, de sobte, quan torna de la feina, veu una noia tirada a les escombraries. en primer lloc pensa que es tracta d'un assassinat, però més tard veu com la noia es tracta d'un persocon. Com que està a les escombraries, decideix emportar-se-la a la pensió on s'està. Allà, posa en marxa el persocon (D'una manera una mica... peculiar, tot s'ha de dir XD), però veu que dins la noia no hi ha cap arxiu de memòria ni res per l'estil, però la Chii, la noia, pot aprendre a parlar i a reaccionar com si fós una persona.
Demanant-ho a un expert, arriba a deduïr que es podria tractar d'un "Chobit", una mena de persocon del qual es rumoreja que pot funcionar i aprendre sense sistema operatiu...

La fitxeta...
Títol: Chobits
Nº de volums: 8
Estat: Tancada
Editorial: Norma Editorial
Preu: 8€
Autores: CLAMP
Altres: 4 pàgs a color en cada tom

Bé, per acabar, una miqueta sobre l'anime, que és lleugerament diferent al manga (Sobretot perquè no es relaciona amb Angelic Layer). Tot i això, té el mateix sentit de l'humor (Que no es precisament humor blanc, com passa per exemple amb Yotsuba, sino que és un humor més aviat... bé, ja m'enteneu XD) Us en deixo una mostra (I aviso, si sou gaire "sensibles" no ho mireu q vale, tampoc fan res fora de lloc però vaja, XD):


Apa, de moment això és tot, ja us diré més coses si m'arribo a comprar el tom 1 jejeje


PD: Està a "manga que tenim tancat" perquè la Mitsu sí que ja té la col·lecció acabada.^^

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by Blogger Templates Blog

Back to TOP