dilluns, 14 de setembre del 2009

S'acaba Tsubasa RC! TT^TT

Bé, com veieu en el títol estic plorant TT^TT

Que per què?
Doncs perquè avui he rebut moltes notícies (Comença inu pel 3xl, m'ha arribat un manga de la mitsu, els profes que m'han tocat són els que volia... [Sí, ja sé que les dues últimes no us importen gaire però tb les he colat per aquí] XDXDXD)

Bé, al que anava.
La noticia en qüestió l'he vista al blog de Norma ed., i és

QUE TSUBASA ACABARÀ DIA 30 D'AQUEST MEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!!! O-o TT^TT (I amb ella xxxHolic, clar)

bueeeeeeeeeeeeeeeeeee no vaaaal TT^TT jo pensava que al menys duraria un tom més però es veu que no... El gran cross-over de les CLAMP ha arribat a la seva fi... Bé, ja se sap, tot té un final... TT^TT

Us poso la notícia del bloc de norma:
"Según ha anunciado la editorial japonesa Kodansha, el próximo día 30 de septiembre se publicará, en la revista Weekly Shonen Magazine, el último capítulo del gran cross-over de CLAMP.

Tras seis años de publicación, el viaje interdimensional de Xiaolang, Kurogane, Fye, Mokona y Sakura llega a su fin… y esperemos que se revelen todas las incógnitas. Las CLAMP nos tienen acostumbrados a finales dramáticos, llenos de sorpresas y giros inesperados, ¿pero qué se habrán guardado para finalizar esta historia?"


Bé, relativament és bona notícia perquè es tanquen dues col·leccions alhora i hi ha més espai perquè norma editi altres mangues, però... TT^TT

Bé, el dia que s'acabi tsubasa faré una entrada especial amb una galeria d'imatges de tota la història ^^

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by Blogger Templates Blog

Back to TOP