dissabte, 12 de setembre del 2009

Algunes de les novetats pel saló!!^^


Bé, el títol... ja sé que no hi podré anar, al saló (TT^TT), però poso algunes de les novetats (les que m'interessen, es clar XD) que treurà Norma Ed. pel saló.

La primera i més important (Al menys per mi) és el començament de la publicació del manga de Kobato, de les CLAMP (De qui ha de ser venint de mi? XD)

Un breu resum sobre la nova sèrie de les CLAMP:
Un dia, arriba a la casa d'hostes de la senyora Chitose Mihara una misteriosa noia, que només porta una petita maleta, un peluix de gos color blau i un estranya ampolla de vidre. La noia es presenta com Hanato Kobato, i ha vingut per a realitzar una missió molt important: sanar el cor de les persones, perquè així, la seva ampolla es vagi omplint. Però l'única condició que té és no enamorar-se de la persona que hagi curat. (De Viquipèdia)


A més, també han anunciat la sortida de l'últim volum d'RG Veda, també de les CLAMP.


Per acabar aquest comentari (Es nota que tinc pressa? XD) anunciar que entre d'altres, treuràn els mangas de Zelda basats en els videojocs...

(Si haguessin tret el de Wind Waker me'l compraria, perquè és al millor joc que he tingut mai a les meves mans, però Norma només té previst editar els quatre primers, sobre jocs en els quals ni hi he jugat, per tant no me'ls compro ni boig XD Si mai treuen el de WW me'l compraré perquè l'he llegit per internet i es molt divertit XDXDXD)


Bé, doncs de moment això és tot...

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by Blogger Templates Blog

Back to TOP