dimarts, 4 d’agost del 2009

Rin-Ne

Després de tant de temps parlant única i exclusivament de les grans CLAMP, avui canvio un poc i us parlaré del nou manga de la Rumiko Takahashi (Autora de mangues d'èxit com Maison Ikokku, Inuyasha, Ranma 1/2...), anomenat Rin-Ne:



Una mica d'informació que he trobat per diferents pàgs. d'internet:
La historia de Rin-Ne se centra en Sakura Mamiya, una estudiante de secundaria que adquirió la habilidad de ver fantasmas después de tener un kamikakushi* (desaparición misteriosa) por una semana cuando era una niña, sin embargo no recuerda los detalles de esa experiencia.

Ya en secundaria, Sakura desea dejar de tener esa habilidad porque es una molestia para ella. Se encuentra a un tipo shinigami llamado Rinne Rokudo, quien es un compañero de su clase que estuvo ausente por más o menos un mes de la escuela. El trabajo de Rinne es guiar a los espíritus que se encuentran ligados a este mundo por algún arrepentimiento hacía las ruedas de la reencarnación para que puedan volver a renacer.

Font

Buuuuuuuuuuf que això de veure fantasmes em sona sospitosament a xxxHolic de les CLAMP...
I això dels Shinigamis també sona a Bleach, però bé, esperem que no s'hi hagi "inspirat" massa XDXDXD

Bé, ja que hi era ho he buscat a la viquipèdia anglesa, encara que traduït queda fatal i a la castellana suposo que no hi ha tanta informació com a al anglesa XDXDXD

Bé, esperem que surti aviat a Espanya (i si en fessin l'edició catalana ja seria l'hòstia Oo), ja que de moment fa bona pinta (Esperem que no decaigui com Inuyasha ú_ù), tot i que els més impacients ja el podeu llegir en anglès aquí, per exemple n.n

Adéeeeu!!^^

PD1: Hale, una altra obra de la Rumiko que es titula com el prota masculí XD Ja es podria tenir una mica més d'imaginació, no? (Bé, d'acord, que així és més fàcil d'enrecordar-se'n, no ho negaré, però...)

PD2: Bé, pràcticament tota aquesta entrada és un copia-enganxa d'un post del fòrum del 3xl en el qual he explicat el mateix X)

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by Blogger Templates Blog

Back to TOP