dimecres, 5 d’agost del 2009

Algunes notícies

Bé, retornant als vells temps de quan informàvem sobre novetats, etc. i ja que fa poc he vist una notícia sobre un dels mangues que segueixo i d'un que quan el treguin segurament el seguiré (jojojo)

Bé, lògicament és un manga de les CLAMP (Venint de mi segur que no us estranya XP).

Una de les coses de que us volia parlar és de Magic Knight Rayearth, ja que passarà de bimestral a trimestral, per tant, teòricament el nº2 d'aquesta sèrie hauria de sortir al septembre... (Ja que el primer va sortir al Juny...)


Bé, i l'altre és referent a Kobato que, segons Norma, el treuràn a final d'any n.n
Un breu resum sobre aquesta sèrie:
Un dia, arriba a la casa d'hostes de la senyora Chitose Mihara una misteriosa noia, que només porta una petita maleta, un peluix de gos color blau i un estranya ampolla de vidre. La noia es presenta com Hanato Kobato, i ha vingut per a realitzar una missió molt important: sanar el cor de les persones, perquè així, la seva ampolla es vagi omplint. Però l'única condició que té és no enamorar-se de la persona que hagi curat. (De Viquipèdia)

El més curiós és que a més els "capítols" s'anomenen "exàmens" al tom 1, "capítols" al tom 2, i "drops" (gotes) a partir del tom 3, que jo suposo que són les que necessita per omplir l'ampolla ^^U

Bé, de moment han dit això, a veure si aviat diuen més coses n.n

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by Blogger Templates Blog

Back to TOP