dimarts, 4 d’agost del 2009

The Gentlemen Alliance

Bé, per celebrar que després de dos anys o així de col·leccionar The Gentlemen Alliance Cross o altrament dit Shinshi Doumei Cross faré una entrada força completa sobre la sèrie (Per fi acabadeta!! >///<, sniffi quina emoció x'D). És, més o menys, un shojo empalagós,però d'aquells que tenen argument i no es basen només amb els amors de la protagonista.

Títol:
The Gentlemen Alliance
Títol original: Shinshi Dômei Cross
Autor/a: Arina Tanemura
Editorial: Glénat
Núm. de volums: 11
Estat: Tancada
Preu: 7'5€

.:Història:.

La protagonista, anomenada Haine Kamiya va ser donada en adopció de molt petita després de ser venuda pel seu pare, Kazuhito Kamiya (propiatari de l'empresa Kamiya, una empresa en que no està permès que una dona esdevingui hereva) per 20.000.000 de iens.
El shock que aixó li va causar la va trasbalssar però de tota manera va seguir esforçant-se per ser una hereva digna de la empresa Otomiya. La situació va canviar quen l'Itsuki es va casar amb la Ryokuka, que ja tenia un fill home.
La Haine es va trobar una altra vegada sense lloc en la família. La desesperació que aixó li produïa va fer que es fes a la mala vida, convertint-se en una gamberra que s'enfrontava a qui fós sense motiu.
Una nit, l'autor d'un llibre que li havia agradat molt a la Haine quan encara era Kamiya, el senyor Shizumasa, l'hereu del grup Togu la va trobar vagant per la ciutat i se la va endur gairebé a la força a la seva mansió i la va consolar.
Arran d'aquest fet, la Haine va decidir canviar d'actitud i va deixar les barallesi entrar a l'academia Imperial, on estudiaria més endevant amb en Shizumasa, la seva millor amiga Ushio, en Maguri i la Maora.

.:Personatges principals:.

Haine Kamiya/ Otomiya

Categoria: Bronze, i després Platino.
Ocupació en el consell: Responsable d'assuptes generals i guarda-espatlles de l'emperador.
És la protagonista. Va deixar la vida de gamberra i anar "al cantó de la llum" de la vida per poder estar al costat del senyor Shizumasa, del qual se'n va enamorar a través del seu llibre. Odia que s'arreglin les coses comprant-les amb diners. És una noia de mentalitat simple i li costa llegir entre línies i captar les indirectes. Les seves dents frontals són implants. És la millor amiga de l'Ushio.


Shizumasa Tôgu

Categoria: Or
Ocupació en el consell: President, és l'emperador de l'Academia Imperial.
És l'hereu de la prestigiosa família Togu. Abans era un noi molt amable i simpàtic però des de que va entrar a l'institut es va tornar un noi fred i taciturn. Sempre va acompanyat d'en Toya, el seu fidel servent. És molt desconfiat i creu que tothom que s'acosta a ell ho fa pel cognom Togu, que ningú l'aprecia com a persona. Sempre treu les millors notes del seu curs, juntament amb en Maora i en Maguri.


Ushio Amamiya

Categoria: Bronze, i després Plata.
Ocupació en el consell: Secretaria
És lesbiana i està enamorada de la seva millor amiga en secret, tot i que la Haine ho nota. Té el sobrenom de "la dama de les hortènsies", ja que és capaç de ficar-se al llit amb qualsevol noi de l'academia tot i odiar els homes. Els seus pares es dediquen a la cerimònia del té.



Maguri Tsujimiya

Categoria: Plata
Ocupació en el consell: Vicepresident
És gai i fill d'un yakuza (un mafiós). Està enamorat d'en Shizumasa i al principi de la història fa de nòvio de pega, per evitar que les noies s'interessin massa per l'emperador (en Shizumasa), tot i que estima de debó al seu "shizún". És amic de l'infància d'en Maora. En realitat té el cabell negre, és un ros tenyit.
*És el meu personatge preferiiit!! *_* Maguri Powaaa


Yoshitaka Ichinomiya

Categoria: Plata
Ocupació en el consell: Tresorer
Tot i no tenir un aspecte gaire masculí és un noi i està enamorat secretament d'en Maguri. El seu sobrenom és Maora. Li encanta confeccionar vestits i es passaria la vida menjant dolços. És el tresorer del consell d'estudiants de l'academia imperial.




.:Opinió personal:.

Crec que és un manga imprescindible si segueixes l'obra de l'Arina Tanemura i un manga què et pot agradar encara que no ho facis. De totes maneres, a vegades hi he trobat a faltar més acció, però tampoc podem esperar gaire d'una obra que es publica en una revista més aviat per a nenes que per noies (la Ribbon). De totes maneres, és molt entretinguti cada vegada que rellegeixes la història hi descobreixes una cosa més.

Nota: Un 7'5, igual que el que costa xD.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by Blogger Templates Blog

Back to TOP