dimarts, 4 d’agost del 2009

Ja hem passat les mil visites!!


Bé, ja fa bastant de temps que en Kohaku i jo escrivim en aquest petit espai d'internet, ja sigui explicant les nostres opinions envers els manga que ens agraden, penjant les nostres tonteries, o simplement passant una estona escrivint perquè estem en vacances d'estiu i no sabem que fer, i evidentment no ens posarem a fer deures opcionals de matemàtiques o de català.

Per això i per voler potenciar l'ús de la llengua catalana en un medi de comunicació d'anime i manga va nèixer, primer BlocOtaku que després va evolucionar a Sushi's Team.

Primer, Bloc Otaku pretenia tenir-vos informats sobre les novetats que sortíssin al mercat, tanta nivell de Japó com d'Espanya. No obstant, després em vaig adonar de que això no donava perque per això ja existien les grans webs com Mission Tokyo, Infotaku... i vam decidir donar-li un canvi de caire, i el resultat ha sigut molt bo.

Sóm conscients que les més de 1000 visites que marca el comptador no només són vostres, que també hi han les nostres d'actualitzar, canviar el disseny del bloc, canviar alguns gadgeds... però de totes maneres estem molt orgullosos d'aquesta xifra i en motiu d'això tenim el plaer d'afegir dues seccions més a la barra dreta: Un de seguidors, pero on podreu seguir al dia les nostres entrades i la de la Tagboard, un lloc idoni per demanar-nos afiliació si així ho voleu.

Quan assolim les 2000 visites cauràn més regalets!!!

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by Blogger Templates Blog

Back to TOP