diumenge, 6 de desembre de 2009

Magic Knight Rayearth, ACABADA!!!

Ja fa mig anyet que vaig començar a comprar manga, començant amb Magic Knight Rayearth (MKR), i per fi, després de sis mesos, ha acabat la primera part (Encara queden 3 toms de la segona xD).

·La fitxa tècnica:

Títol original: Mahou Kishi Rayearth
Núm. de toms: 3
Editorial: Norma Editorial
Autores: CLAMP
Estat: Tancada
Extres: Una desena de pàgs. en color a cada tom amb SDs dels personatges, etc.
Versió animada: 49 capítols, tot i que agafen del manga de MKR1 i MKR2, amb personatges no presents al manga (Com la Debonair i la Nova, per exemple)

·Sinopsi:

La Hikaru, la Umi i la Fuu són tres noies d'institut que, un dia, quan són d'excursió a la Torre de Tòquio (Sí, a tots els mangues de CLAMP ha de sortir aquesta torre XD), es veuen transportades a un altre món, anomenat Céfiro. Allà, un misteriós individu els diu que han de salvar el món, que un dolent anomenat Zagato ha raptat a la princesa Emeraude, figura crucial perquè Céfiro es mantingui en peu. Per això, abans han d'aconseguir unes armes especials, per després ressucitar als Mashin (Que curiosament són els kudans dels protas de TRC a Hanshin). Per això, s'hauran d'enfrontar als esbirros d'en Zagato per aconseguir alliberar la princesa.

·Opinió personal (Pot tenir spoilers ^^U):

Que es mescli un manga de magical girls amb un mecha ja és cosa estranya, però més encara que agafi l'estructura de videojoc a lo Final Fantasy XD
Potser és una cosa que us agradara o no, a mi personalment trobo que el que es conta al tercer tom s'hauria pogut contar en dos més, ja que van d'un temple a l'altre directament, en una sola pàgina, a un ritme bastant ràpid, més i tot que a un videojoc. Jo hi trobo a faltar alguna altra lluita entre cosa i cosa, perquè l'únic que fan a partir del tom 3 és anar de pantalleta en pantalleta i enfrontanr-se a "l'enemic de final de fase" que és un servidor d'en Zagato, la lluita contra el qual també penso que ha estat massa curta pel meu gust XD
De puntuació li poso un 6 XD

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by Blogger Templates Blog

Back to TOP